Home Fashion

Fashion

Mijn Fashion blog

In mijn blogs over fashion schrijf ik over mode bewuste onderwerpen. Zo probeer ik altijd de leukste outfits samen te stellen om jullie te helpen er leuk uit te zien. Ik schrijf over verschillende producten. Tasjes, merkkleding, jurkjes, rokken, jeans en leuke topjes. Ik probeer ook per seizoen aan te geven welke producten trendy zijn die jij echt moet proberen. Ik probeer wel kleding samen te stellen die betaalbaar zijn zodat jullie niet te veel geld hoeven uit te geven en dus geld overhouden voor andere leuke dingen.

Fashion trendymeiden

Fashion

Fashion is mijn favoriete onderwerp, want ik hou van kleding, schoenen, tasjes en sieraden. Ik kan dagen zoeken naar de juiste kledingstukken om er voor te zorgen dat ik een leuke outfit heb voor naar school, werk en in het weekend lekker uit te gaan. Ik vind het namelijk belangrijk dat je kleding past bij de activiteit die je doet.

Fashion tips voor 2018

Ik geef graag fashion tips en ik zal elk jaar de leukste en mooiste tips in mijn blog benoemen. Als jij nog leuke ideeën hebt over fashion kan je dit mij laten weten via mijn contactformulier!