Site pictogram Trendymeiden.nl

Joepie! Jaren 90 logo’s terug van weggeweest

Logo trend

Ben jij ook zo’n fan van de jaren negentig? Back to the 90’s met de logotrend! Trends komen en gaan in modeland, maar gelukkig komen vaak vroeg of laat ook vanzelf weer terug. Momenteel gebeurt dat met de jaren ’90 logo’s, merknamen mogen weer gezien worden! Misschien heb je zelfs net als ik nog wel een paar T-shirts in de kast liggen met een groot merklogo op de borst. Mocht dat nou niet het geval zijn of is uw garderobe gewoon nodig aan een paar nieuwe stuks toe, dan kunt u altijd bij ons terecht voor frisse overhemden, polo’s, sokken en boxershorts volgens de laatste trends.

Neem bijvoorbeeld de poloshirts van Lacoste met het iconische krokodilletje op de borst. Subtiel, maar aanwezig als een leuk detail en helemaal volgens de jaren ’90 logotrend. Beschikbaar in diverse frisse kleuren en met een wijde fit tot strak getailleerd. We hebben ook Lacoste polo’s in donkere tinten met een lange mouw in de collectie, die zijn perfect voor de koude maanden die voor de deur staan. Lacoste is echter niet het enige merk met hippe poloshirts met een logo, ook Calvin Klein, Puma en nog veel meer merken zijn weer helemaal terug.

Hoewel sokken en ondergoed niet direct de meest in het oog springende kledingstukken zijn, maken ze uw outfit wel helemaal af. Ook hier is de logotrend terug te vinden. Vooral Calvin Klein heeft de nodige mooie boxers, slips en sokken met hun merknaam of initialen CK erop. U kent vast wel de boxershorts met een grote merknaam op de tailleband!

Ik ben helemaal blij met deze nieuwe trend uit de 90’s!

Mobiele versie afsluiten