Home Algemeen Uitje met vriendinnen? Zorg voor een herinnering!

Uitje met vriendinnen? Zorg voor een herinnering!

0
Uitje met vriendinnen? Zorg voor een herinnering!


Stel: je gaat met een groep vriendinnen op vakantie, met je sportteam meedoen aan een toernooi, of hebt een vrijgezellenfeestje. Dergelijke uitjes verdienen een herinnering en ook gelijk iets leuks voor de hele groep.

Een leuke herinnering is een bedrukt shirt, dat je samen volledig zelf kunt ontwerpen. Perfect voor een feestje, toernooi of welk uitje dan ooit. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig, dus je kunt al je creativiteit loslaten op het ontwerp.

Shirt, trui of polo bedrukken

Wat je ook gaat doen, een bedruk kledingstuk is leuk voor de hele groep en achteraf een leuk aandenken. Ga je sporten of naar een warm oord, dan is een shirt natuurlijk een goede optie, maar ook een polo van goede kwaliteit behoort tot de mogelijkheden.

Onder wintersportgroepen is juist een lekkere warme trui weer een populaire keuze.

Wil je een kledingstuk bedrukken, dan moet je eerst bedenken wat er op het shirt moet komen te staan.

Gelukkig heb je volop keuze: van een klein woord, tot een grote print of foto: het is allemaal mogelijk, tegen een schappelijke prijs ook nog eens.

Wil je bij Digitransfer een t-shirt bedrukken, dan ben je verzekerd van een t-shirt van prima kwaliteit. Want: het moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook lekker zitten. De kleren kunnen gewassen worden, zonder dat het ten kosten gaat van de bedrukking.

Samen inspiratieloos? Geen probleem. Je kunt altijd gebruik maken van standaard ontwerpen, of afbeeldingen combineren, zodat je alsnog een uniek ontwerp kunt creëren voor een gezellig uitstapje.

3 Leuke tips

Alvast inspiratie nodig? De volgende drie bedrukkingen komen vaak voorbij en zijn erg leuk:

1. Vermeld de activiteit

Het pas echt een herinnering als op het shirt ook te lezen valt waarom je het shirt had: denk aan ‘wintersport 2019’ of ‘vrijgezellenfeest Eva’. Sommige groepen kiezen voor een grote tekst, maar je kunt het natuurlijk ook subtiel ergens laten drukken.

2. Kies voor een relevante afbeelding

Ga je meedoen aan een sporttoernooi? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om een icoon of afbeelding van de sport te verwerken in je ontwerp. Kies voor een standaard icoon, of creëer zelf iets!

3. Ook nog fashionable?

Wil je het shirt ook buiten het uitje dragen, zonder dat het ten kosten gaat van je look, denk dan na over toffe figuren of een mooie lettervorm, zodat het ook daadwerkelijk een modieus kledingstuk is. De keuze is eindeloos, dus begin snel met ontwerpen!