Home Lifestyle 4 redenen om een stoere motor chick te worden

4 redenen om een stoere motor chick te worden

0

Motorrijden wordt nog voornamelijk beschouwd als een echt ‘mannending’. En dat is ook niet zo vreemd, want de eerste motors werden inderdaad enkel ontworpen voor en door mannen. Dit is ook duidelijk te merken aan het ontwerp. De motors waren moeilijk te hanteren, waren enorm zwaar en konden hierdoor vaak minder goed door vrouwen gereden worden. Inmiddels is dit gelukkig wel verleden tijd. Motors zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van een sportieve caferacer tot een praktische chopper. Keuzes genoeg! We zien steeds meer vrouwen op motors rijden. Overweeg jij ook al tijden om de stoute schoenen aan te trekken en een ware motor chick te worden? Wij geven je 4 redenen om die knoop nu echt door te hakken.

 

1. Genieten van de ultieme vrijheid

 

We hebben het tegenwoordig druk genoeg. Vrouwen worden tegenwoordig bedolven onder allerlei verplichtingen. Van het onderhouden van een gezin tot carrière maken. Soms is het maar niet te begrijpen hoe we dit allemaal doen. Powervrouwen. Stuk voor stuk. Toch is het wel prettig om af en toe ook eens even niets te hoeven. Een momentje voor je zelf. Wat extra me-time. Een motorfiets geeft je precies waar je naar op zoek bent. Je stapt op, drukt de gashendels bij Caferacerwebshop in en geniet van het gevoel van ultieme vrijheid. Al is het maar een zeer kort ritje. Even je gedachtes verzetten en je voelt je direct kilo’s lichter. Dat is de kracht van motorrijden.

 

2. Sterkere been- en bilspieren

 

Gespierde benen en een flinke bilpartij. Welke vrouw droomt hier nou niet van? Toch is de sportschool zeker niet voor iedereen weggelegd. Geen zin om te gaan sporten? Maar wel dol op het besturen van jouw favoriete voertuig? Dan hebben we goed nieuws! Want vooral voor vrouwen kan motorrijden zeer intensief zijn en veel vragen van de been- en bilspieren. Om de relatief zware motorfiets in balans te houden en te sturen, zullen verschillende spieren worden aangesproken. Het rijden met de motor bevordert je evenwicht, houd je jong en zorgt ook nog eens voor het verlichten van stress. Alleen maar voordelen. Kortom, knipperlichten bij www.Caferacerwebshop.com aan en gaan!

 

3. Wees een inspiratiebron voor andere vrouwen

Zie je jezelf al geruisloos langs de andere weggebruikers flitsen? Dankzij de db killer bij Caferacerwebshop maak je amper geluid, maar je laat zeker weten een diepe indruk achter. Een vrouw op een motorfiets maakt bij iedereen indruk. Het straat vertrouwen uit, zelfverzekerdheid, lef en avontuur. Wanneer meer vrouwen op de motor rijden, zullen ook andere vrouwen hierdoor aangestoken worden. Hoe meer vrouwen, hoe beter. Wees een inspiratiebron voor andere vrouwen en laat zien dat ook vrouwelijke motorrijders prima mee komen in dit ‘mannenwereldje’.

 

4. Motorrijden is een hobby

 

En last but not least… motorrijden is gewoon fantastisch! Het is voor niet-motorrijders bijna niet uit te leggen welk gevoel je krijgt wanneer je op de motor stapt. Het gevoel van ultieme vrijheid, de aanmaak van adrenaline. Er zijn ontelbaar veel verschillende redenen om op de motor te stappen. Motorrijden is geen vervoersmiddel om van A naar B te komen. Het is een hobby.