Home Lifestyle Parajumper, het nummer één winterjassen merk

Parajumper, het nummer één winterjassen merk

0
Parajumper, het nummer één winterjassen merk

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede winterjas dan zit je bij Parajumper helemaal goed. Het is hier in Nederland binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de populairste winterjas merken die er te vinden is. Dit merk staat bekend om robuuste en stoere winterjassen. Ja, het is even een investering, maar die haal je er gelijk uit als je ziet wat voor kwaliteit je in huis haalt. En je kan de jassen gewoon meerdere winters draaien en zijn daarom ook erg duurzaam.

 

Hoe is Parajumper ontstaan?

Het merk begon met een samenwerking tussen ontwerper Massimo Rossetti en Ape. Rossetti kreeg inspiratie voor zijn idee van winterjassen uit Alaska en uit Amerikaanse films. Deze combinatie van inspiratie zorgde voor het ontstaan van het Parajumper merk. Tegenwoordig is het ontzettend populair en verkopen grote getallen winterjassen alsof het niets is. Naast dat het je heel warm houdt, ziet het er ook nog eens heel stijlvol uit. Dus ja, die inspiratie tussen Alaska en Amerikaanse films is wat hier betreft heel goed uitgevoerd en wordt overal op de wereld erg gewaardeerd. Dat is te zien aan de vele positieve reacties.

 

Hoe ziet de collectie van Parajumper eruit?

Dat de winterjas het paradepaardje is van Parajumper staat vast. Maar door de jaren heen en gezien het succes is de collectie steeds meer uitgebreid naar andere items. Daarom vind je tegenwoordig ook genoeg andere kledingstukken. Zo heb je naast de Parajumper jas dames en heren ook bijvoorbeeld shirts, sweaters en mutsen. Dat niet alleen, want Parajumpers bevindt zich ook op de tassenbranche en heeft gave rugtassen. De collectie van Parajumpers is vandaag de dag zo divers dat er altijd wel iets passend voor jou bij zit.

 

Heeft Parajumpers uitverkoop?

Een vraag die snel met ja te beantwoorden is. Parajumpers heeft natuurlijk veel prijskortingen. Veel kleding webshops bieden prijsacties aan tijdens drukke periodes zoals kerst en Black Friday. Dan kan je heel goed mogelijk net die ene dure winterjas aanschaffen voor een leuk kortingsprijsje in de sale. Maar blijf scherp, want veel webshops hebben ook op de normale dagen van het jaar vaak kortingen. Gewoon omdat het kan en om klanten te binden. Omdat er veel verschillende webshops Parajumper kleding aanbieden is het handig om je in te laten schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je elke week op de hoogte van de laatste acties en ben je niet steeds te laat.