Home Algemeen Op deze manieren draagt iedereen haar blouse dit najaar

Op deze manieren draagt iedereen haar blouse dit najaar

0
Op deze manieren draagt iedereen haar blouse dit najaar

Sommige kledingstukken  raken nooit uit de mode. Je kunt ze op allerlei verschillende manieren combineren en er iets leuks van maken. Er zijn een hoop verschillende dingen die je met een simpele, kleine aanpassing kunt doen. De ene keer kan het toevoegen van een accessoire al een enorm verschil maken en de andere keer moet je spelen met je kledingstuk. Wat je ook doet, met een beetje creativiteit kun je altijd een trendy outfit creëren. Alles over de trends voor dit najaar lees je natuurlijk bij ons. In deze blog vind je drie manieren waarop damesblouses dit najaar gedragen zullen worden.

Dit kom je altijd tegen

Het is niet nieuw, want waarschijnlijk heb jij dit of zelf gedragen of anderen hier in gezien. Een oversized blouse is helemaal van deze tijd. Niet alleen van het najaar, want we hebben het hele jaar door al mensen zien lopen in een blouse dat net iets te groot is. Vooral jonge meiden zijn in deze blousejes te zien. Vaak wordt het gecombineerd met een paar hoge laarzen tot over de knie. Het gaat hier om blousejes met een print of een donkere kleur. Het lijkt een beetje op de trend van de lange blouses, maar daar lees je straks meer over.

De bekende getailleerde blouse

We kunnen ze natuurlijk niet vergeten in deze blog met manieren om een blouse aan te doen. In elke kleur zijn deze varianten te vinden. Ze staan perfect boven een pantalon of een spijkerbroek met hoge taille. Voor deze blouses geldt dat je ze niet zo snel op de verkeerde manier kunt combineren. Ze zijn redelijk simpel en passen bij vrijwel alles goed. Haal dus zeker een of meer getailleerde blouses in huis als je die nog niet had. Zelfs op formele gelegenheden kan je er goed mee voor de dag komen.

Een jurkje of niet?

Als laatste zijn er ook nog de lange overhemden. Deze blousejes worden vaak gedragen met een riempje en zien er uit als een jurkje. Je kunt het combineren met waar jij je prettig bij voelt. Dit kan betekenen dat je er hakken onder draagt of juist leuke gympen. Ook wat je jas er boven betreft kun je alle kanten op gaan. Een kort jasje of juist een hele lange jas kunnen de outfit beiden goed afmaken. Het riempje mag in verhaal echt niet vergeten worden, want die zorgt ervoor dat het geheel er goed over nagedacht en niet te groot uitziet.