Home Algemeen Trendy en classy met shapewear

Trendy en classy met shapewear

0

Trendy en classy zijn? Jurken dragen met Shapewear? Een corrigerend ondergoed? Ideaal!!

Jullie weten inmiddels hoeveel ik van trendy en classy jurken houdt. Deze zitten vaak strak en dit kan er wel voor zorgen dat je sneller een buikje ziet in deze jurken.

Laatste tijd ben ik aan het sporten om aan mijn buikje te werken overigens! Maar tot die tijd zie je dus inderdaad sneller een buikje, of misschien wel de lijnen van mijn ondergoed enzovoort enzovoort.

De typische drama van meid zijn en het dragen van jurken. Gelukkig is daar een oplossing voor. Ik zag een advertentie voorbij komen over de werking van shapewear. Zo heb ik een corrigerend ondergoed besteld om dit uit te proberen.

Nou, ik kan jullie vertellen, beste inventie ooit! Het maakt de huid zo mooi egaal en je ziet er ook nog slanker uit! Mijn buikje zie je helemaal niet meer onder een jurk, ook mijn billen zijn meer zichtbaar en mijn heupen zijn 1 geheel.

Ik ervaar een meer zandloper figuur door het gebruik van de shapewear van Pine & Ginger. Het lift de billen omhoog, maakt mijn onderrug, heupen en buik egaal en ik lijk slanker. Het is naadloos onder kleding, dus niemand ziet dat ik zoiets aan heb. Ideaal dus voor jurken die strak zijn.

Ook onder andere kleding kan je dit gewoon dragen zonder dat het oncomfortabel zit. Ik raad wel echt aan om kwaliteit te kopen. Er zijn shapewears van €10 maar die komen waarschijnlijk uit China; minder kwaliteit en de maten zijn anders.

Je wilt niet dat na een aantal keer dragen de shapewear al begint uit te rekken en dat je eigenlijk een nieuwe moet aanschaffen. Veel winkels verkopen de Chinese Shapewear zelfs voor €30. Je kan dan denken dat het kwaliteit is, maar niet dus. Koop dus echt bij een authentieke shapewear winkel zodat je er altijd zeker van bent dat je goede kwaliteit krijgt.

Ik heb mijn shapewear van Pine & Ginger al een aantal dagen en ik vind hem tot nu niet uitrekken. Ook geven ze instructies hoe je de shapewear moet wassen. Zo mag die bijvoorbeeld niet in de wasmachine gewassen worden. Deze instructies krijg je vaak niet mee van andere winkels, omdat er dus gebruikt wordt gemaakt van Chinese kwaliteit waarbij er weinig communicatie is tussen leverancier en winkelverkoper.

Ik vraag mij ook af of jullie hier al gebruik van maken. Laat het vooral in de comments weten en wat jouw ervaring hiermee is.