Home Algemeen Trendy de winter door met Collistar!

Trendy de winter door met Collistar!

0
Trendy de winter door met Collistar!

Ik weet niet of jullie dit gaan herkennen, maar ik vind zonnen altijd erg lastig. Ik vind bruin worden héérlijk, begrijp me niet verkeerd, maar ik word af en toe zo chagrijnig van de hitte. Dan gaat alles zweten en helpt zelfs het zwembad niet meer. En wanneer de zon weg is in de winter mis ik ze weer, want zo heb ik geen manier om toch aan mijn kleurtje te komen. (Behalve dan de zonnebank, maar dat is toch niet zo gezond). Gelukkig is er een simpele (en ook nog best goedkope!) oplossing voor allebei deze problemen: het merk Collistar!

Wat is Collistar?

Het Italiaanse beautymerk werd in 1983 opgericht in Milaan. De filosofie van het bedrijf zet schoonheid voor een betaalbare prijs voorop. Ook probeert ze altijd de wensen van haar consumenten tegemoet te komen; zo zal Collistar op nieuwe manieren producten uitvinden of veranderen als de klanten dat graag willen.

De producten

Dit wist je misschien niet, maar Collistar is de uitvinder van de eerste compacte bronzer en van een nieuwe zelfbruintechniek die gebruikt maakt van ‘microspray’, waardoor het bruinen efficiënter verloopt. Ook ontwikkelden ze een nieuwe variant op de bekende zelfbruincrème in een tube: een vloeistof genaamd ‘Magic Drops’, een ultrasnelle zelfbruiner die je aanbrengt met een pipet. Maar vergis je niet, Collistar is ook the place to be voor je andere cosmetica. Ze verkopen verschillende traditionele make-up producten (mascara, bronzer, oogpotlood). Daarnaast hebben ze ook nog een lijn crèmes en zonnebranden die de huid gezonder maken en beschermen.

Kortom, Collistar is meer dan alleen een naam op een tube zelfbruiner. Het is een 35 jaar oude beautygigant die constant blijft vernieuwen en uitvinden en haar klanten ultieme schoonheid garandeert voor een goede prijs. Met hun hulp hoef ik me nooit meer zorgen te maken over mijn kleurtje in de winter, of het te heet krijgen in de zomer!

Maar, lieve trendy meiden en jongens, onthoudt dat je prachtig bent of je nu make-up (of zelfbruiner) gebruikt, of niet!

Hebben jullie al weleens zelfbruiner gebruikt? Laat het me vooral weten!