Home Algemeen Trendy onesies voor trendy meiden!

Trendy onesies voor trendy meiden!

0
Trendy onesies voor trendy meiden!

Hallo trendy meiden, hadden jullie het ook zo koud de afgelopen tijd!? Nou ik zeker wel, ik bleef het liefst zo lang mogelijk binnen onder mijn warme dekentjes! En als ik dan toch naar buiten moest dan pakte ik mijzelf goed in tegen de kou. Verschrikkelijk die wintertijden, of niet dan? Een vriendin van mij kwam laatst naar mij toe om samen een filmpje te kijken en even bij te praten. Weet je waar ze mee kwam aanzetten? Een onesie! Ze had er zelfs een voor mij meegenomen! Ze weet dat ik stiekem van superhelden films houd, zoals Batman en Superman. Dus ze had voor mij een Batman-onesie meegenomen.

Heerlijk warm zo een onesie

Zo een onesie is niet alleen een grappige lounge outfit waarmee je heerlijk kan chillen met je vriendinnen maar ook dé outfit om je goed warm te houden in deze barre tijden. Met barre tijden bedoel ik deze koude tijden. Geef mij maar de zomer hoor! Een paar weken terug was het nog heerlijk weer en kon de korte broek nog aan maar nu pak ik mezelf alweer goed in om niet kou te vatten. Maar voor thuis heb ik de perfecte outfit gevonden, een onesie! De stof van de onesie is heerlijk warm omdat deze gemaakt is van heerlijke fleecestof die de warmte vasthoud. Onesies hebben ook een capuchon die je hoofd goed warm houdt.

Verschillende beesten en superhelden onesies

Onesies zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Net noemde ik al superhelden onesies van batman en superman. Maar daar heb je er nog veel meer van. Naast superhelden zijn er ook dieren en kleuren onesies. Denk aan een zebra, giraffe, leeuw, beer en voor de liefhebber een eenhoorn. Onesies zijn echt in super veel verschillende soorten te krijgen dus het is nog lastig om hierin een keuze te maken. Ik zelf wil nog een panda onesie kopen, omdat panda’s mijn lievelingsdieren zijn. Panda’s zijn toch hartstikke schattig, of niet?

De perfecte party outfit

Heb je binnenkort een verkleedfeestje en weet je niet wat je aan moet doen? Nou trek dan gewoon een onesie aan! Ik had dit weekend een onesie feestje bij een vriendin thuis. Het grappige was dat iedereen verschillende onesies aan had getrokken. Zo hadden we een beer, panda, t-rex, eenhoorn, koala, leeuwin en nog veel meer! Het was echt een te gekke avond en iedereen zat er heerlijk warm en comfortabel bij!

Heb jij nog leuke verhalen over verkleedfeestjes of wil je vertellen welke onesies jij hebt? Laat het mij weten via het contactformulier!