Home Lifestyle Wandelen in België: pittoreske dorpjes en natuur

Wandelen in België: pittoreske dorpjes en natuur

0
Wandelen in België: pittoreske dorpjes en natuur

Wandelen in België betekent dat je wordt meegenomen van hotelletje naar hotelletje door landschappen die erg tot de verbeelding spreken zoals afgelegen valleien, stille bossen en meanderende riviertjes. Bij groepsreizen gaan de meest ervaren reisleiders mee, of wordt je voorzien van GPS-tracks. Het reisbureau via welke je de reis boekt voorziet je meestal van alle gemakken om een wandeltocht tot een doorslaand succes te maken. In België geniet je van bijzondere en fantastische accommodaties die je niet snel vergeet. Individuele wandelvakanties, of wandelen in groepsverband: voor ieder is er wel wat. Bijvoorbeeld wandelen in België. Tijdens het wandelen in België combineer je het actief zijn in de buitenlucht met het bezoeken van prachtige steden of dorpjes. Of doe de natuur aan en loop langs rivieren en bossen.

Rustig wandelen in België

België is een absolute topbestemming om te gaan wandelen. Maak bijvoorbeeld een tocht door Vlaanderen of Wallonië, of maak een ware trektocht richting de aangrenzende landen Frankrijk en Nederland. Loop langs de rivier de Lesse of bezoek gebieden waar de invloed van de Eerste Wereldoorlog nog steeds merkbaar is. Geschiedenis en natuur gaan hand-in-hand in België. Ontspanning is uiteraard ook een essentieel onderdeel van vakantie. Tijdens het wandelen in België verblijf je in pittoreske hotels in mooie dorpjes, maar je kunt natuurlijk ook tussendoor de steden bezoeken. De wandelvakanties die je in België kunt maken zijn niet zwaar en worden gezien als licht, of redelijk licht. Daarom zijn onze reizen voor iedereen geschikt.

Wandelen door de Ardennen

Tijdens een wandelvakantie langs de rivier Semois loop je door de meest prachtige vallei van de Ardennen. Het dal van de Semois bevat burchten en kastelen die over de vallei uitkijken. Dit gebied zal je daadwerkelijk verrassen met sprookjesachtige meanders en de mix van natuur en geschiedenis. Tijdens het wandelen in België klim je ook naar het Ardenner Plateau en geniet je van het prachtige uitzicht. Het is een beste klim, maar die wordt beloond door de prima hotels en het heerlijke eten. De hond mag ook mee tijdens deze reis en er zijn GPS tracks aanwezig.

Meer informatie over wandelen België

De mooiste steden en de fijnste wandelgebieden. Tijdens de wandelvakantie in België verveel je je geen moment. De meeste reisbureaus bieden meerdere wandelingen in België aan, dus neem een kijkje bij een van de vele arrangementen die je online vindt. Voor de beste tips en informatie over wandelen in België kun je vragen stellen aan echte reisspecialisten bij reisbureaus of internetfora. Heel veel succes met het uitzoeken van jouw perfecte wandeling door België.