Home Algemeen Zo combineer jij je sieraden met je outfit

Zo combineer jij je sieraden met je outfit

0

Sieraden kunnen je outfit net iets leuker maken. Je kunt ze dan ook bij elke outfit wel dragen. Vind jij het lastig om de juiste sieraden te combineren met je kleding? Je hebt een hele sieradendoos vol met leuke kettingen en oorbellen, maar toch weet je niet zo goed welke sieraden je nu moet dragen. Kan ik goud met zilver combineren of is dit een echte no-go? In dit artikel vertellen we je er alles over, zodat jij straks nooit meer voor een dilemma komt te staan.

Goud, zilver of allebei?

Voordat je begint met het combineren van je sieraden is het belangrijk om de kleur van je outfit te bepalen. Ga je voor lichte pastelkleuren? Of kies je vandaag voor een warme bruine tint? Als je lichte kleding draagt, kun je hier het beste zilver bij dragen. Bij een bruine sweater komt een gouden sieraad weer beter tot zijn recht. Je kunt ook prima goud met zilver combineren. Je moet namelijk helemaal zelf weten wat je draagt.

Een ketting met swarovski

Oorbellen combineren

Ben je eruit? Wordt het zilver vandaag? Of ga je toch voor een warme outfit? Als je de kleur van je sieraden hebt bepaald, kun je naar het soort sieraad gaan kijken. We beginnen met de oorbellen, deze zijn namelijk makkelijk te combineren. Je kunt voor grote ringen gaan als je graag de nadruk op je oren wilt leggen. Ben je van plan om een grote ketting te dragen? Dan kan het beter zijn om subtiele oorbellen te dragen. Zo wordt het niet al te druk.

Wist je dat earparty tegenwoordig helemaal hip is? Dit is een oor vol met oorbellen. Groot, klein, opvallend en minimalistisch. Het kan allemaal in één oor. Gebruik verschillende typen oorbellen en verspreid deze over het oor.

Een ketting met swarovski

Welke ketting?

Een ketting valt vaak wat meer op dan een oorbel. Wil je graag een statement maken? Dan kun je kiezen voor een grote eyecatcher ketting. Heb je al een opvallende outfit aan en wil je het graag rustig houden? Dan is een ketting met Swarovski steen geschikt. Deze ketting valt namelijk niet zo erg op, maar trekt alsnog wel de aandacht. Wees ook zeker niet bang om meerdere kettingen met elkaar te combineren. Combineer een wat kortere ketting met een langere variant.