Home Algemeen Healthy én trendy de zomer in!

Healthy én trendy de zomer in!

0
Healthy én trendy de zomer in!

Een afgetraind lichaam willen we allemaal. Of misschien niet direct een afgetraind lichaam maar dat ene kilootje kan er altijd nog wel even af. Vooral nu de zomer er weer aankomt! In de winter hebben we ons lekker kunnen verstappen in die slobbertrui en naar hartelust alles kunnen eten wat we wilden eten. Daarbij zorgt de decembermaand er ook jaarlijks weer voor dat we liever in een foute kersttrui aan het kerstdiner zitten dan in een strak cocktail jurkje. De maanden daarna is er geen absolute noodzaak om aan het sporten te slaan. Maar nu eenmaal de zomervakantie geboekt is, de zon gaat schijnen en we op zoek gaan naar bikini’s moeten we weer even in het gareel. Is het dan nu te laat om healthy en trendy de zomer in te gaan? Zeker niet, lees snel verder hoe ik healthy de zomer in ga!

Sporten is belangrijk

De eerste tip die ik jullie graag meegeef is absoluut geen hogere wiskunde. Met het gebruiken van je gezonde verstand wordt al gauw duidelijk dat om healthy te worden je in ieder geval aan je beweging moet komen. Je hoeft absoluut geen 7 dagen per week en dan nog eens twee keer per dag naar de sportschool. Maar af en toe een aantal kilometers fietsen kan geen kwaad. Zelf ga ik naar een sportschool in Zaandam maar uiteraard kun je ook buiten aan je beweging toekomen. Vooral met mooi weer is het heerlijk om buiten hard te lopen of te fietsen. Hierbij krijg je ook nog eens de nodige frisse lucht binnen wat ook bijdraagt aan een healthy lifestyle. Ben je geen hardloper dan is dansen, fitnessen, squashen of tennis uiteraard ook een mooie manier om in shape te komen. 

Voeding is belangrijker

Naast het sporten in mijn sportschool in Zaandam is misschien het gedeelte voeding nog wel veel belangrijker. Ook hierbij gebruik je weer je gezonde verstand uiteraard. Elke dag als een konijn alleen maar groenvoer eten is ook net iets teveel van het goede maar dagelijks fastfood gaat je uiteraard ook niet helpen. Zorg voor de balans in je eetpatroon. Eet bijvoorbeeld doordeweeks gezond en evenwichtig. Dan kun je in het weekend eens wat lekkerders eten. Het is zelfs een vereiste van je lichaam of af en toe goed met slecht eten af te wisselen. Op deze manier zorg je ervoor dat je verschillende mineralen, vitamines maar ook vetten uit verschillende voeding krijgt. Ik ga healthy de zomer in, jij ook?!