Home Algemeen Tijd om een avondje te genieten met de meiden

Tijd om een avondje te genieten met de meiden

0
Tijd om een avondje te genieten met de meiden

Soms is een meidenavond echt nodig. Tijd om even goed samen te komen met goed eten, wat goede wijn en flink wat verhalen om elkaar te vertellen natuurlijk. Dan wordt jouw meiden avond natuurlijk super. En nu kan je er natuurlijk voor kiezen om de avond door te brengen in een restaurant, waarvan je weet dat ze lekkere wijn hebben en dat het eten dan ook nog eens lekker is. Maar wat je ook kan doen, of misschien iets wat kosten te besparen. Is lekker bij iemand thuis gaan zitten, wijn bezorgen en dan eten laten komen. Want tegenwoordig met al die apps om eten te laten bezorgen, zit er altijd wel iets tussen wat iedereen lekker vindt. En dan hoef je alsnog niet zelf te koken en wordt het ook gewoon lekker thuisgebracht. Ideaal toch?

Welke wijn wordt het? 

Sinds dat Chateau Meiland razend populair is geworden, wordt wijnen in het werkwoordenboek opgenomen. Dus ook bij een avondje met jouw vriendinnen. Want buiten kletsen gaan jullie ook gewoon lekker, wijnen, wijnen, wijnen. En wie geeft jullie ongelijk? Precies helemaal niemand. Genieten tot de max. Maar dan is het natuurlijk nog de vraag welke wijn je laat bezorgen. Ga je voor een rode Montepulciano? Of liever een rosé wijntje? Of ga jij Biscardo kopen? Nou kan je natuurlijk ook gewoon verschillende wijnen kopen. Maar het is altijd slim om even te kijken waar ieder zijn voorkeur ligt. Dan kan je daar in ieder geval goed op inspelen natuurlijk. Zonde wanneer iemand zonder wijn komt te zitten, dat wil je natuurlijk niet he.

Lekker eten om de avond door te komen.

Dan is het altijd nog de vraag, wat gaan we eten vandaag? Precies, scroll maar door de deliveroo of thuisbezorgt app, om te kijken wat jullie meiden vanavond gaan eten. Kom je er niet aan uit? Bestel je toch lekker verschillende dingen. Van alles wat. Wat maakt het ook allemaal uit. Als het maar een leuke avond wordt natuurlijk. Want daar gaan we natuurlijk voor. Of dat met Thais eten is, Indonesisch eten, Turks eten of misschien wel Spaans eten? Dat maakt dan natuurlijk niet uit. En misschien gaan jullie wel all the way met lekkere pizza’s. Het is jullie meiden avond dus jullie kunnen kiezen wat jullie willen. Om het misschien mooi af te sluiten, kan je ook nog een filmpje op zetten op het einde. Of speel jij liever de gehele avond foute hits af?