Home Lifestyle Ontspannen in de tuin

Ontspannen in de tuin

0
Ontspannen in de tuin

Het is prachtig weer buiten en we kunnen eindelijk genieten van heerlijke zomerdagen. Helaas is het COVID-19 virus nog niet voorbij waardoor veel Nederlanders ervoor kiezen om vakantie in ons eigen land te vieren. Heel begrijpelijk want het lijkt er op dat er steeds meer brandhaarden ontstaan van besmettingen. Dan ga je niet echt met een lekker gevoel op vakantie. Ondanks dat je niet op vakantie kunt is het wel belangrijk om even te ontspannen en afgeleid te zijn van werk. Als je dan toch niet naar het buitenland kunt kan je het beter dichterbij huis zoeken zoals in de tuin. Daarom is het wellicht een goed idee om het geld wat je opzij hebt gelegd voor een vakantie te investeren in de tuin. Ten slotte zul je vaker in de tuin zitten dan dat je op vakantie gaat. In deze blog hebben we een aantal tuintips voor je opgenomen. 

Tuinmeubilair

Ontspannen in de tuin begint natuurlijk met het juiste tuinmeubilair anders kun je natuurlijk niet lekker zitten. Neem bijvoorbeeld een goede loungeset. Loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten. Zo kun je kiezen voor een houten loungeset of een meer duurzame loungeset die langer mee gaat. Een loungeset of tuinset brengt een centrale plek in de tuin om lekker met elkaar samen te komen tijdens het mooie weer. Een loungeset komt vaak met een salontafel. Een leuk idee is om daarbij bijzettafels te voegen aan weerszijde van de loungeset. Zo kun je makkelijker je drinken kwijt. 

Bloemen en aankleding

Naast een goede tuinset zijn natuurlijk bloemen en aankleding van de tuin ook belangrijk. Met deze mooie dagen zijn bloemen in de volle bloei waardoor je veel kleur in je tuin kan aanbrengen met bijvoorbeeld hyacinten of mooie rozen. 

Naast prachtige bloemen is aankleding natuurlijk ook belangrijk. Zo kun je sfeerverlichting aanbrengen voor de zomeravonden met LED verlichting of gaslantaarns. Details zijn belangrijk zo kun je heel speels leuke beelden in de tuin plaatsen voor een extra decor.

Online of in de winkel

Tegenwoordig kun je eenvoudig je tuinmeubels en accessoires online bestellen zoals bij Tuinmeubelland met de snelle levering hoef je niet lang te wachten en komen ze het gewoon netjes bij jouw thuis brengen. Wil je toch liever in de winkel kijken en de tuinmeubels eerst ervaren? Met meerdere Tuinmeubelland locaties in Nederland kun je makkelijk terecht voor advies en de nieuwste producten. Met het ruime assortiment parasols, tuinsets, loungesets, accessoires en veel meer is er vast en zeker een item wat bij jouw tuin past. Tot snel, bij tuinmeubeland.nl