Home Beauty Tanden bleken met een Tandenbleekset van YourSmileWhite

Tanden bleken met een Tandenbleekset van YourSmileWhite

0
Tanden bleken met een Tandenbleekset van YourSmileWhite

Vroeger was het eerder een uitzondering dan dat je het vaak zag: hele witte tanden. Maar vandaag de dag lijkt iedereen spierwitte tanden te hebben. Natuurlijk, we gaan allemaal waarschijnlijk een stuk vaker naar de tandarts, poetsen misschien wel meerdere keren per dag ons gebit en we hebben bovendien, ook al is het soms een vervelend klusje, het flossen omarmd. Maar dit verklaart niet gelijk het feit dat er zoveel mensen zijn met hele witte tanden. Nee, soms hebben je tanden een extra duwtje in de rug nodig. Je tanden bleken kan dan een optie zijn om eens te overwegen. We zullen nu eventjes op een rijtje zetten waar je allemaal op moet letten bij tanden bleken.

Waar kun je je tanden laten bleken?

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je tanden te laten bleken, waar kun je dat dan eigenlijk laten doen? Het bleken van de tanden kan op verschillende manieren en op verschillende plekken. Natuurlijk kun je aan je tandarts en/of mondhygiënist(e) vragen wat de opties zijn omtrent tanden bleken. Heel vaak kunnen zij het ook voor je doen. Maar je kunt ook naar een tandenbleeksalon die gespecialiseerd zijn in het bleken van de tandjes. Let er alleen wel op dat alleen de mondhygiënist(e) en de tandarts mogen bleken met het maximum van 6% waterstofperoxide. De tandenbleeksalon mogen wettelijk slechts 0,1% waterstofperoxide gebruiken en soms gebruiken ze zelfs alleen maar baking soda en een blauwe lamp.

Het verschil

Dit verschil houdt in dat je tanden bij een tandarts echt witter worden, en dat voor lange tijd, terwijl de andere optie er slechts voor zorgt dat je tanden eventjes een stuk schoner lijken. En dan is er nog een derde optie: zelf je tanden laten bleken. Een tanden bleekset kun je vandaag de dag overal kopen, zowel in winkels als op het internet. Ook deze setjes bevatten maximaal 0,1% waterstofperoxide, als het er überhaupt al in zit. Maar het is wel fijn dat je het thuis kan doen. En je tanden lijken ook echt wat witter. Alleen is het effect dus vaak niet zo lang en er zijn verhalen dat sommige mensen last van hun tanden en/of tandvlees krijgen. Het resultaat is ook afhankelijk van welke tandenbleekset je gebruik maakt.

Eventjes effect

Maar zelf je tanden bleken met een tandenbleekset kan wel degelijk het gewenste resultaat hebben. Het is ideaal als je je tandjes eventjes snel een kick wilt geven, bijvoorbeeld voor een feestje of en sollicitatiegesprek. Deze setjes werken vaak super snel, soms zelfs na 10 minuten. De meeste van dit soort tandenbleeksets zijn ook veilig en bevatten een soort gel om je tanden te bleken. Dit smeer je vaak in een mondstuk dat je vervolgens een tijdje in je mond moet houden. Na een aantal minuten zullen je tanden witter lijken en heb je opeens een Hollywood smile. Wat wil je nog meer? Het gebruik van een tandenbleekset is vrij eenvoudig. Wil jij ook een Hollywood smile? Probeer dan de tandenbleekset van YourSmileWhite vandaag nog uit.