Home Beauty De beste spa-behandelingen voor een weekendje met je vriendinnen

De beste spa-behandelingen voor een weekendje met je vriendinnen

0
De beste spa-behandelingen voor een weekendje met je vriendinnen

Er is natuurlijk niets beters dan een heel weekend gezellig met je vriendinnen door te brengen. Heerlijk filmpjes kijken, muziek luisteren, kletsen, optutten, shoppen en wat nog niet meer. Als je vindt dat het een keer tijd is om wat originelers te ondernemen met je meidengroep, zijn er natuurlijk ook nog ongelooflijk veel andere mogelijkheden. Wat dacht je van een lekker weekendje aan spa-behandelingen samen met je vriendinnen? Er zijn maar weinig dingen die zo fijn, ontspannend en gezellig zijn. Daarnaast hoeft het helemaal niet zo duur te zijn als je aanvankelijk denkt, want ook op spa-behandelingen zijn flinke kortingen te behalen.

 

  1. Ontspannende massages

Er zijn ongelooflijk veel verschillende massages, maar voor een heerlijk meidenweekend is een ontspannende massage natuurlijk het leukste en het fijnste. Een Thaise massage of een sportmassage is dus niet helemaal de manier om het te doen. Maar wat dacht je van een heerlijke hot stone massage? Hierbij voel je de hete stenen over je rug glijden en worden je spieren met de stenen gemasseerd. Heerlijk warm en lekker ontspannen. Of een heerlijke Zweedse aroma massage, die is er echt op gemaakt om helemaal tot rust te komen. Daarnaast kan je ook voor een fushion massage gaan.

 

  1. Haar en gezichtsverzorging

Een gezichtsmasker op, een haarmasker in, muziekje of flimpje op en lekker ontspannen en kletsen. Heerlijk om thuis te doen, goed voor je om af en toe door een professional te laten doen. Door de ontelbare mogelijkheden en het gemak van deze behandelingen is dit natuurlijk een van de meest populaire dingen om te doen samen met je vriendinnen.

 

  1. Nagels & roddels

Waarom niet eens een keer heerlijk zo’n typische Hollywood film nadoen en met al je vriendinnen naar de nagelsalon om eens flink te roddelen met de dames die daar werken? Het kan zelfs nog wat nieuwe vriendschappen en interessante verhalen opleveren, en zo niet, dan heb je in ieder geval een geweldige tijd gehad met je beste vriendinnen!

 

  1. Ladies Only Sauna

Ga op zoek naar een sauna die een ladies-only dag heeft. Het ideale moment om al je vriendinnen ook eens een keer die sauna in te stappen en je voor de verandering ook eens helemaal op je gemak kunnen voelen. Bijna iedere sauna heeft in ieder geval een keer in de week wel een ladies only dag, waarop mannen helemaal niet zijn toegestaan in de sauna. Deze mensen begrijpen ook wel dat wij ons dan net wat meer kunnen ontspannen!

 

  1. Zwemmen met bubbels?

Vaak mag je, wanneer je naar een spa of wellness centrum gaat, zo lang als je wilt het zwembad gebruiken. Uiteraard kan je daar regelmatig ook een bubbelbad vinden om lekker warm in te worden en te bubbelen. Maar de bubbels zijn natuurlijk voor meerdere interpretaties op te vatten. Een heerlijk glas champagne misstaat op een dag als deze uiteraard ook niet. Neem er nog een heerlijke lunch bij, in wellness centra vaak goed gebalanceerd, gezond, licht en ook nog eens heerlijk smaakvol. Dit is ongetwijfeld het ideale recept voor de perfecte middag met jouw meiden!