Home Fashion Zomerjurkjes voor 2018

Zomerjurkjes voor 2018

0
Zomerjurkjes voor 2018

Sierlijk, elegant, speels en zomers. Met deze vier woorden kun je zomerjurkjes waarschijnlijk het beste omschrijven. Het dragen van een jurkje is een simpele en schitterende optie die je er zowel vrouwelijk en speels uit kan laten zien.

Lang en loszittend, kort en strak, speels en kleurrijk of stoer en donker. Zomerjurkjes kun je vinden in verschillende vormen, maten en kleuren. Dit betekent dus dat er voor elk huidstype één, of zelfs meerdere, perfecte zomerjurk bestaat. Het vinden van deze perfecte jurk is echter vaak wat meer tijdrovend dan we graag zouden willen. Met de volgende 9 tips helpen we je graag verder bij het vinden van de perfecte jurk voor jouw lichaamstype.

1. Neutrale kleuren en patronen

Indien je deze winter enkele kilootjes ben bijgekomen dan is het dragen van een jurkje met neutrale kleuren de beste optie. Patronen en figuurtjes mogen zeker ook maar zorg ervoor dat deze zich niet bevinden op de plekjes die je liever zou willen verbergen. Is je buikje dus wat ronder geworden, koop dan een jurkje met figuurtjes op de schouders of rug.

2. Maxidress

Oh, de lange maxidress. Volgens “Clarin” (www.clarin.com) is dit de jurk bij uitstek deze zomer en daar kunnen we enkel maar akkoord mee gaan. Deze jurk ziet er namelijk niet enkel elegant uit maar is ook erg comfortabel. Bovendien laat het je toe je buikje wat te verbergen indien je dit wenst.

3. Strapless jurkjes

De strapless jurk geeft je meteen een elegante uitstraling. Doordat deze jurk niet voorzien is van bandjes of mouwtjes raden we het dragen van een bh af Dit kan voor vrouwen met een grote boezem een probleem zijn. Ook vrouwen met brede schouders kunnen beter een andere jurk uitkiezen aangezien de mouwloze jurk hun schouders er vaak nog breder uit laat zien dan ze eigenlijk zijn.

4. Zelfzekerheid is de boodschap

Dit alles gezegd zijnde moeten we toegeven dat “Diarios Las Americas” (www.diarioslasamericas.com) de beste tip heeft gegeven: “De allerbeste en gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je straalt van top tot teen is door het dragen van een jurk waarin je jou goed en zelfzeker voelt”. Want, alhoewel je dan misschien wel een klein buikje hebt, als dit voor jou geen probleem is, dan ben je natuurlijk vrij om te dragen wat je maar wilt!

Zomerjurkjes en alle andere soorten trendy, hippe en unieke jurken die je maar zou kunnen verlangen vind je bij DressesOnly.nl.