Home Fashion De jassentrends van dit najaar

De jassentrends van dit najaar

0
De jassentrends van dit najaar

De zomer is heerlijk en we nemen niet graag afscheid van de zon. Wat voor positiefs is er in hemelsnaam te verzinnen aan het najaar dat alweer in zicht is, zul je denken… Maar misschien is het onderwerp van deze blog wel een reden om blij te worden van het najaar: namelijk dat het je een prachtige aanleiding biedt een nieuwe jas aan te schaffen!
En nog iets om happy van te worden: er is dit najaar volop keuze uit allerlei mogelijkheden met nieuwe trends en met klassiekers in nieuwe jasjes!

FAUX FUR: HOE MOOI NEP KAN ZIJN

De naam zegt het al: Faux Fur, wat zoveel betekent als ‘nep’ bont. Want de look van bont willen we wel, maar absoluut niet gemaakt van dieren. Nep is the real thing! Het leuke van de jassentrend qua faux fur is dat de jassen beschikbaar zijn in de meest zachte, prachtige en comfortabele materialen. En juist ook in kleuren die je verre van natuurlijk zou noemen, maar juist lekker extreem en uitdagend.

KORTE MODELLEN: BIKER, BOMBER EN PUFFER

De korte modellen in de aankomende jassentrend zijn ook dit najaar eye-catchers
Zo kennen we natuurlijk allemaal het biker jack, in allerlei materialen en kleuren. Zoals leer of namaakleer. Ook hier zien we opvallende kleuren terug die een statement maken van je jasje, zoals groen of okergeel.
Het stoere bomberjack is natuurlijk ook een bekende ‘gouwe ouwe’, maar in de jassentrend van dit najaar zien we dit type jack juist ook uitgevoerd in zachtere kleuren en met lieflijke prints zoals bloemen. Een wat nieuwer model in de korte jassentrend is het zogenaamde puffer jack. De naam refereert aan het enigszins opgeblazen effect van de jas. Lekker warm, zacht en comfy door de gewatteerde structuur.

HALFLANGE JASSEN

Een oude bekende in de jassentrend van dit najaar is het halflange model. Zo is er natuurlijk de halflange mantel, een echte klassieker. Het gebruik van specifieke kleuren en materialen maken deze jassentrend dit najaar toch weer heel verfrissend en vernieuwend.
Een ander halflang model dat al enige tijd populair is, en die we dit najaar ook zien terugkeren in de jassentrend is de parka. Een jas die super handig is omdat ie eigenlijk wel kan passen bij elke gelegenheid. De gewone, bijzondere, allrounder zou je de parka ook wel kunnen noemen! Het zijn dit najaar ook vooral weer het gebruik van specifieke kleuren waardoor je een nieuwe parka niet kunt weerstaan!

DE KLEUREN VAN DE JASSENTREND 2018

 

Dit najaar zijn de kleuren in de mode, en dus ook in de jassentrend, zo opvallend uitgesproken dat het even specifieke aandacht verdient. Wat dacht je van kleurennamen als “Ceylongeel”, “Krokuspaars”, “Olijfgroen” en “Petroleumblauw”. Daar slaat je fantasie toch bijna van op hol? Uitgesproken, bijzondere en aantrekkelijke kleuren die ook nog eens fantastisch te combineren zijn. Laat het najaar maar komen!