Home Fashion Guess what? Je bent helemaal trendy deze winter!

Guess what? Je bent helemaal trendy deze winter!

0
Guess what? Je bent helemaal trendy deze winter!

Trendy meiden houden van trendy spullen. Dat is gewoon zo. Maar wist je dat trendy niet altijd betekent dat het om een nieuw merk moet gaan? Guess is hartstikke trendy, maar al veel ouder dan jij. Dit merk ontstond namelijk al in 1981! Guess is een bedenksel van vier broers uit Marokko. Zij vonden dat de kleding voor meiden en jonge vrouwen wel wat hipper en wat vrolijker mocht. En dan in eerste instantie vooral de spijkerbroeken. Deze waren in die tijd nogal log en zwaar. Dankzij Guess kunnen we nu allemaal in hippe jeans lopen. Guess is zich daarna gaan toeleggen op alle onderdelen uit de garderobe voor meiden.

Guess jeans zijn het nog helemaal!

Wanneer je echt mooie jeans wilt dragen, dan moet je toch echt eens kijken bij dit merk. Guess is zo’n beetje de eerste jeansontwerper die de ouderwetse spijkerbroek wist om te turnen naar een mooie jeans. Dit ging om een schitterende, strak zittende stone-washed jeans. Met op een van de kontzakken het mooie logo. Deze jeans is, om wat voor reden dan ook, tijdelijk even uit de collectie geweest, maar is nu weer helemaal terug. Speciaal voor jou, want ik weet zeker dat jij deze schitterende jeans wel weet te waarderen.

Guess heeft nu ook veel andere kleding

Naar aanleiding van de, zeer goed verkopende, jeans, werd Guess ineens een topmerk in de hele wereld. Daar moesten de broers natuurlijk iets mee doen. Ze zijn dus verder gegaan met het ontwerpen van echt mooie kleding voor meiden en jonge vrouwen. Jurkjes, shirtjes, truien, jassen, je kunt het zo gek niet bedenken of dit topmerk heeft het voor je. De kwaliteit van de kleding is schitterend. En de kleding is ook nog eens erg draagbaar, je kunt er ook gewoon in naar school of naar je bijbaan.
Guess

Guess ontwerpt schitterende accessoires en schoenen

Als je helemaal into dit merk bent, dan wil je je kleding natuurlijk “opleuken” met accessoires en schoenen, ook van dit merk. En Guess what? Dat kan dus gewoon. Dit topmerk heeft schitterende schoenen, tassen, riemen met daarop heel groot of juist heel subtiel het logo. Je kunt je dus van top tot teen hullen in dit merk. Zelfs je vriendje kan tegenwoordig terecht bij dit topmerk. Zo kun je ook hem in een fijne skinny jeans hullen met daarop een trui, een polo of een prachtige blouse. Kijk gewoon eens in de webshop.