Home Fashion Peter Kaiser damesschoenen: een tijdloze trend

Peter Kaiser damesschoenen: een tijdloze trend

0
Peter Kaiser damesschoenen: een tijdloze trend

Een trend voor meiden en vrouwen die nooit uit de mode zal gaan is natuurlijk mooie damesschoenen: klassieke pumps, traditioneel zwart, in een mooie felle kleur of met een vrolijk patroontje voor in de lente. Ook voor vrouwen die niet graag hakken dragen is er altijd wel wat leuks te vinden. Met de prachtige en comfortabele schoenen van Peter Kaiser zit je in ieder geval altijd goed!

Geschiedenis van Peter Kaiser

Peter Kaiser is een van de oudste bestaande schoenen merken voor dames in Europa. Het bedrijf is al opgericht in 1838. Al vanaf het begin staan ze bij Peter Kaiser voor comfortabele, hoogwaardige producten van kwaliteit, met klassieke designs. De productie wordt voldaan met ambitieus vakmanschap in combinatie met hoge technologische standaarden. Het bedrijf heeft hoge criteria en standaarden waarop zij ook hun partners en leveranciers uitkiezen. Alleen het beste leder wordt gebruikt, en de meest exclusieve soorten, waardoor de producten altijd uniek zijn in hun soort en kwaliteit. De combinatie van goed design, het allerbeste leer en de professionele vervaardiging zorgt voor de mooiste en fijnste pasvorm.

Over Peter Kaiser

De essentie van het merk is gebaseerd op vier pijlers die samen de Peter Kaiser visie vormen. De eerste is karakter. Mode is uiteraard bedoelt om je persoonlijkheid te uiten en te benadrukken, dus de kleding en schoenen die je draagt moeten zelf ook karakter hebben. Zo vind jij door het kiezen van dingen die jouw aanspreken een mooi evenwicht in stijlen en producten die bij je passen. Peter Kaiser schoenen vinden hun karakter in een gulden middenweg tussen klassiek en high fashion. Het tweede punt is kwaliteit en exclusiviteit. Handmatig werk in combinatie met een hoge technologische standaard zorgen voor premium producten van leer dat speciaal voor het merk gemaakt wordt. De derde pijler is internationaliteit. In Europa is Peter Kaiser al jaren een groot en groeiend merk, maar ook bijvoorbeeld in Canada, Amerika en Azië wordt steeds meer naar partners gezocht. In Toronto is er al een mono-labelwinkel geopend.

De vierde, en misschien wel belangrijkste pijler is de tijdgeest: moderniteit. Niets motiveert een merk als Peter Kaiser zo goed als creativiteit, beweging en verandering. En er is niets wat voor zoveel verandering zorgt als tijd. Het merk heeft een lange geschiedenis, maar zoekt altijd weer naar nieuwe, moderne ideeën. Want als je als merk niet met je klanten meegroeit, wordt je ook niet herinnerd. Peter Kaiser behoudt het klassieke ontwerp wat het merk aan de top heeft gebracht, maar combineert dit met high fashion collecties van jonge ontwerpers. Zo is er altijd weer wat nieuws!