Home Fashion Trendy dames/heren sloggi ondergoed kopen

Trendy dames/heren sloggi ondergoed kopen

0
Trendy dames/heren sloggi ondergoed kopen

Sloggi het bekende ondergoed merk. Sinds 1978 al op de markt met hun revolutionaire slip! Core Spun Cotton Lycra is het geheim van deze slip. De manier van maken van deze slip maakt het tot een zachte maar zeer comfortabele slip die een perfecte pasvorm heeft. De bekendheid kwam dan ook snel en is sindsdien een gevestigde naam in de ondergoed wereld.

Soorten modellen beschikbaar

Voor dames zijn er verschillende soorten ondergoed beschikbaar. Om te beginnen een lange slip. Deze slip zit heel comfortabel en begint net onder uw navel en loopt door tot op uw bovenbeen. Daarnaast zijn er verschillende slippen beschikbaar, elke net wat anders maar toch met hetzelfde materiaal en comfortabele pasvorm. Ook zijn er tops beschikbaar. Dit is een bh wat erg comfortabel zit en een hele dag gedragen kan worden. Bekijk op onze website alle mogelijkheden qua dames sloggi ondergoed, bij vragen en/of eventuele opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen! De maten die beschikbaar zijn bij dames ondergoed begint bij de maat XS en loopt tot en met de maat XL

Bij de heren zijn er verschillende soorten boxershorts en slips beschikbaar. Ook weer met de hoge kwaliteit katoen en de comfortabele pasvorm. Er zijn slips beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De maten beginnen bij de maat M en lopen tot en met de maat XXL. Er zijn normale boxershorts die beginnen onder je navel en lopen tot op uw boven been, een lange boxershort die begint bij uw navel en door loopt tot halverwege uw bovenbeen. Als laatste ook nog de sloggi slips die beschikbaar zijn. Als u interesse heeft in het kopen van sloggi dames ondergoed of heren sloggi ondergoed kopen kunt u altijd bij ons op de website kijken voor alle mogelijkheden of even contact op nemen. Dit kunt u natuurlijk ook doen bij eventuele vragen en/of opmerkingen.

Alternatieven voor sloggi ondergoed?

Er zijn nog meer verschillende merken die kwalitatief goede alternatieven bieden. Ik ga hiervan nu verschillende merken benoemen. Om te beginnen Beeren ondergoed. Dit merk heeft een groot assortiment op het gebied van dames, heren en natuurlijk kinder ondergoed. Er zijn verschillende kleuren, dessins en modellen beschikbaar.

Maxx Owen Boxershorts zijn voor mannen een goede oplossing op het gebied van ondergoed. Er zijn verschillende kenmerken die dit bevestigen. Om te beginnen is het een boxershort die aanvoelt als een tweede huid en daarom erg comfortabel is, ze hebben een hogere taille waardoor het goed blijft zitten en de boxershorts zullen niet afzakken door de perfecte pasvorm!

Er zijn natuurlijk nog heel veel merken en daarom adviseer ik u om eens op internet te kijken naar alle mogelijkheden. Ondergoed is natuurlijk niet alleen de slip of boxershort maar kan ook worden aangevuld met een hemd. Ook zijn er veel mogelijkheden tot thermo ondergoed, dit is vooral erg handig en fijn in de wintermaanden!