Home Fashion Een stukje stijl aan je oren

Een stukje stijl aan je oren

0
Een stukje stijl aan je oren

Iedereen kent de uitdrukking wel ; ”De kleren maken de man”. Wat maakt dan de vrouw? Een mooi kleedje? Een paar lederen stilleto’s? Een diep decolleté hoor ik daar vanachter in de zaal? Mis, mis, mis. Elke vrouw weet namelijk dat haar vrouwelijkheid het meest in de schijnwerpers gezet kan worden door haar juwelen.

Oorbellen

Nu, vandaag wil ik het hebben over een specifiek stuk sieraad; de oorbellen. Vaker niet dan wel het pronkstuk van een mooi uitgedoste dame, maar daarom niet minder belangrijk.
Oorbellen zijn als het ware een kader voor een vrouw haar gezicht, en de juiste oorbellen kunnen daarvan een levend kunstwerk maken. De vorm, de kleur van edelstenen, alle eigenschappen kunnen en zouden moeten afestemd zijn op een vrouw haar gezicht. Een specifieke vorm van oorbel, namelijk de double dot, is de laatste jaren erg populair bij film- en muzieksterren alom.

Een kleine introductie; de double dot oorbel wordt gekenmerkt door:

– Twee bolletjes, vaak van afwisselende grootte

– Kan vervaardigd worden uit een heel scala aan materialen

– Vaak gemaakt uit parels

Daarbovenop worden ze gezien als smaakvol, klassiek zelfs. Zijn ze dan enkel voor oudere dames? Allesbehalve!

Sterren

De zangeres Rihanna, actrices Angelina Jolie en Jennifer Lawrence; allemaal werden ze wel eens gespot met double dots. Daarbovenop wordt het double dot design aan Dior toegeschreven, een gevestigde naam in de modewereld.

Gouden tip

Er zijn oorbellen van allerlei materialen, goud, zilver, platinum met Zirkonia of zonder Zirkonia, je kunt je lol op. Zelf wordt ik voornamelijk blij van de 2018 collectie goedkope gouden oorbellen. Goud leek onbereikbaar voor gewone stervelingen, veel te duur. Maar bij IkBenSieraden is het voor de proleet ook gewoon mogelijk om zeer kekke oorringen aan te schaffen zonder gelijk een tweede hypotheek aan te moeten vragen. Mijn vriendinnen vragen me altijd hoe kan jij altijd zoveel blitse sieraden dragen zonder altijd blut te zijn. Mijn antwoord aan hen : Ikbensieraden natuurlijk. Bekijk die website nou eens.

Dus, mannen, eens je een maatpak hebt aangeschaft en je je mannelijkheid veilig hebt gesteld, ga dan eens online voor wat double dot oorbellen voor je vrouw en zeg dat ze op Angelina Jolie lijkt. Gegarandeerd succes.