Home Shopping Parket is ook zeer geschikt voor trendy meiden!

Parket is ook zeer geschikt voor trendy meiden!

0
Parket is ook zeer geschikt voor trendy meiden!

Bij parket denk je misschien direct aan donker, saai en zwaar. Maar dat is echt al even geleden. Natuurlijk kun je kiezen voor donker parket, als dat bij je inrichting past. Maar je kunt tegenwoordig ook prima kiezen voor lichtere kleuren. Ook was parket vroeger nogal “gevoelig”, een rondje lopen op je hakken en je zag er overal putten en deuken in zitten. Ook dat is niet meer zo. Je kunt het parket nu gewoon gebruiken zoals je met iedere andere vloer zou doen. En om de prijs hoef je het ook niet meer te laten.

Welke soort parket kies je?

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten parket te verkrijgen. Je kunt kiezen voor een massief houten vloer. Dit zijn planken die gemaakt zijn van één soort hout. Het voordeel is dat deze planken er schitterend en natuurlijk uit zien. Het nadeel is dat ze reageren zoals iedere houten plank. Ze kunnen krimpen bij kou en uitzetten bij warmte. Ook is de toplaag niet voorzien van een extra beschermingslaag. Deze zul je dus zelf moeten aanbrengen in de vorm van was of lak. Kies je voor een parketvloer gemaakt van lamelparket of multiplankparket, dan heb je veel minder te maken met de weersomstandigheden. Deze parketsoorten kun je ook naar je eigen inzicht behandelen.
Parket

Parket voor in je studentenkamer?

Na de zomer ga je misschien op kamers. Je wilt dan natuurlijk niet op de vieze vloerbedekking van de vorige bewoner terechtkomen. Je kunt dan kiezen voor parket. Door een goede geluidsisolerende onderlaag aan te brengen, kun je complete feesten geven op deze vloer, zonder dat je klachten krijgt van je benedenburen. Maar nog belangrijker is dat je bureaustoel goed rolt op een mooie vlakke ondergrond. Dit komt je studie natuurlijk enorm ten goede. Doordat je een ruime keuze hebt uit verschillende kleuren en materialen parketvloeren, kun je het zo duur of zo goedkoop maken als je zelf wilt.

Lopen zeulen met parket? Welnee, je laat het gewoon bezorgen!

De tijd dat je een aanhanger en sterke vrienden moest regelen om je parket in huis te halen is echt wel geweest. Je kunt de complete parketvloer namelijk gewoon thuis laten bezorgen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de vloer te laten leggen. Die kosten vallen best mee en het scheelt jou veel gedoe. Je hoeft niet op zoek naar het juiste gereedschap en ook de tutorials op YouTube kun je rustig links laten liggen.