Home Shopping Black Friday bij Bol.com

Black Friday bij Bol.com

0
Black Friday bij Bol.com

De laatste jaren is Black Friday steeds populairder geworden in Nederland. Gelukkig zien we in ons land nog niet de gekke taferelen die we wel in het land van oorsprong, Amerika, zien. De beelden van mensen die als een groep hondsdolle honden winkels bestormen op Black Friday zijn de wereld over gegaan, zulke extreme vormen neemt deze dag aan in de Verenigde Staten. Maar goed, de kortingen die op deze dag gegeven worden op verscheidene producten is dan ook wel torenhoog, tot wel 80%. Dit maakt Black Friday, in 2018 op vrijdag 23 november, zo’n geschikte dag om jouw inkopen te doen. Heb je al tijden iets op je verlanglijstje staan? Wie weet kun je het die dag kopen voor een bodemprijs. Vele webshops nemen inmiddels deel aan Black Friday, waaronder Bol.com.

 

Black Friday festival

Wat Bol.com zo’n goede bestemming maakt voor jouw Black Friday inkopen is het feit dat Bol.com flink uitpakt rondom dit kortingsfestival. Want Black Friday is bij Bol.com geen dag, maar een 8-daags festijn genaamd het Black Friday festival. Acht dagen lang kun je jagen op koopjes, tot en met Cyber Monday. Pak je verlanglijstje er alvast maar bij, want tijdens deze periode zul je vele aankopen maken.

 

Wat kan ik zoal aanschaffen bij Bol.com tijdens Black Friday?

Bol.com heeft een ruim assortiment, je kunt je beter afvragen wat je er niet kunt bestellen. Door deze grote hoeveelheid kan je echter soms het gevoel bekruipen dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom heeft trendymeiden.nl voor jou een aantal producten op een rijtje gezet die je misschien wel aanspreken. Dergelijke producten zijn vaak met veel korting te koop op Bol.com tijdens Black Friday.

 

CD’s

Normaal gesproken zijn CD’s bij Bol.com veelal met korting te koop, dankzij acties zoals 3 voor 25 euro. Je kunt je dus voorstellen dat kortingen tijdens Black Friday nog exorbitanter zullen zijn. De nieuwe Demi Lovato, Hitzone of Shawn Mendes… Black Friday is een ideaal moment om ze te scoren.

 

Films

Al langere tijd een film of een serie op je verlanglijstje? Bezoek dan Bol.com tijdens Black Friday, goedkoper zul je ze niet scoren dit jaar. Het laatste seizoen van Game of Thrones of de Harry Potter reeks, de prijzen zijn lager dan ooit.

 

Make-up

Wat Bol.com de perfecte webshop maakt voor je Black Friday aankopen is het enorme assortiment. Hierbij kun je denken aan consumentenelektronica, maar op Bol.com zit je ook goed qua make-up artikelen. Mascara, foundation, lipgloss… tijdens Black Friday koop je ze met gigantisch veel korting op Bol.com.