Home Lifestyle Trendy toilet zorgt voor veel aanspraak bij trendy meiden

Trendy toilet zorgt voor veel aanspraak bij trendy meiden

0
Trendy toilet zorgt voor veel aanspraak bij trendy meiden

Toen ik vorige week een nieuw toilet liet installeren in mijn badkamer, wist ik van tevoren niet dat ik er zoveel aanspraak op zou hebben. Iedereen die er tot nu toe naar heeft gekeken, verbaasde zich over hoe mooi een wc kon zijn. Net als over de mooie badkamerspiegels bij Douche Concurrent. Waar je je druk om kan maken, hè?

Wat mijn toilet bijzonder maakt

Eerst wist ik het ook niet, tot ik er een keer op gewezen werd. ‘Je toilet is anders,’ zei een trendy meid tegen mij. ‘Waarom?’ vroeg ik. Haar antwoord was verrassend. Mijn wc schijnt namelijk geen uniforme vorm te hebben. De wc bril is niet ovaal, maar heeft kleine hoekjes erin waardoor het meer een soort achthoek wordt. Subtiel, maar daardoor toch anders. Ook de doortrekknop is in die vorm, wat ‘m dan wel weer uniform maakt met de rest van de pot. Nogmaals: waar je je druk om kan maken… maar het is een fijne bijkomstigheid dat ik mijn dagelijkse behoeften op een trendy toilet kan doen.

Andere toilet specificaties

Een wc is een wc, right? Nou, nee. Toen ik mijn nieuwe wc uitkoos, ging er een wereld voor me open. De wc-wereld. Je kunt namelijk kiezen uit een hangend toilet, een staande, toiletpotten met bidet, urinoirs, toiletbrillen, -kranen en -meubels. Een hele wereld rondom toiletten waarvan ik nooit wist dat het bestond. In elk geval… Hoe kies je daaruit, en zijn er meer specificaties? Het schijnt dat je een staand toilet moet nemen als je alle stevigheid wil. Grof gezegd: als er iemand van 100+ kilo op een hangende wc gaat zitten, bestaat de kans dat die afbreekt. Dat wilde ik in elk geval niet. Wilde ik een toilet met bidet? Hmm, probably not. Meer iets voor Fransen, en Italianen enzo?

Staand toilet it is

Ik moest dus in elk geval gaan voor een staande wc. Maar ook daarbinnen kun je nog kiezen voor verschillende soorten. Bij Douche Concurrent heb je staande toiletten tussen de 109,95 euro en 819,00 euro. Ik moet zeggen: ik ben ervoor gevallen. Je kunt overigens ook een mooie inloopdouche bij Douche Concurrent kopen, ze hebben er alles. Ik heb denk ik een van de duurste staande keramische toiletten die er zijn, but I got carried away. Don’t blame me. Wat er zo speciaal is aan die dure wc’s is: het zijn ‘keramiek diepspoel nano coating easyclean rimfree glans’ wc’s. Maar voor mij was de reden: hij was rood. Dat is toch ook wel bewonderenswaardig. Ik snap waarom mensen mijn toilet bijzonder vinden…