Home Lifestyle Een tent huren past bij trendy meiden

Een tent huren past bij trendy meiden

0
Een tent huren past bij trendy meiden

Heb je een leuk vriendinnenweekend gepland? Dan wil je vast niet bij je ouders in huis blijven. Je wilt leuke dingen doen met de meiden en daar kun je je ouders écht niet bij gebruiken. Een grote tent huren is de perfecte oplossing. Één van je vriendinnen heeft vast een grote tuin waar deze kan staan. Zo kunnen jij en je vriendinnen heerlijk kamperen in de tuin en leuke meiden dingen doen. Een tent huren hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je regelt dat gemakkelijk online. En, als je het slim doet, dan wordt de tent nog voor je opgezet ook!

Een tent huren voor je vakantie

Ga je voor het eerst met je vriendinnen op vakantie? Dan is een tent huren ook een prima plan. Want een tent huren zorgt ervoor dat je niet direct een tent hoeft te kopen. Zo kan je je geld steken in leuke dingen op vakantie. Je kunt een kleine tent huren die prima mee kan in de trein. Zo kun je zelf op vakantie en hoeven je ouders je niet eens weg te brengen, ideaal toch?
Tent huren

Een tent huren voor een feestje

Is het jouw beurt om het klassenfeest te organiseren, maar willen je ouders geen troep in huis? Dan is een tent huren een prima plan. Je huurt dan een grote(re) feesttent. En om je ouders blij te maken (en het gazon te sparen) huur je er een houten vloer bij. Een tent huren kan dus voor veel meer dingen dan alleen om te kamperen. Je kleedt de tent leuk aan met lichtjes en slingers en je zorgt dat er een lange tafel staat met hapjes en (fris)drankjes. Zo heb je de rest van de tent over om lekker te dansen en te loungen. Zelfs de jongens in je klas zullen het een prima feestje vinden!

Een tent huren voor een festival of markt

Ben je gek op schminken? Dan ben je op de meeste markten hartstikke welkom. Maar om die kleine kinderkoppies in de brandende zon of gietende regen om te toveren tot leeuw of Elsa, dat is een minder goed plan. Een partytent huren is een goed idee. Je zit beschut, maar doordat je de zijpanelen weg laat, kan iedereen goed zien wat jij aan het doen bent. Je zult zien dat de kinderen en hun ouders voor jouw kunsten in de rij staan. Je ziet het, een tent biedt veel mogelijkheden!