Home Algemeen Wat zijn wimperextensions?

Wat zijn wimperextensions?

0
Wat zijn wimperextensions?

Een droom van (bijna) iedere vrouw is om lange, volle wimpers te hebben. Mede daarom zijn wimperextensions zo populair! Dit zijn neppe haartjes die op je echte wimpers worden geplakt. Maar welke soorten nepwimpers zijn er, hoe worden ze geplaatst en wat zijn de voor- en nadelen ervan?

Verschillende wimperextensions

Er zijn drie verschillende soorten wimperextensions: losse wimperplukjes, de one by one method of een wimperstrip. Laatstgenoemde methode zegt het al: je plaatst zelf een gehele strip met wimpers (op het ooglid) om op een gemakkelijke en snelle manier ervoor te zorgen dat je een volle look hebt qua wimpers. En doordat je dit zelf plaatst scheelt het ook qua kosten ten opzichte van een salon. Wanneer je naar een salon gaat dan wordt er veelal gekozen voor de one by one method, wat inhoudt dat er een voor een wimpers worden geplaatst op jouw eigen wimpers wat zorgt voor een geheel natuurlijke look! Deze nepwimpers blijven ongeveer anderhalve maand zitten, vervolgens zal je zien dat jouw eigen – kortere en minder volle – wimpers er weer doorheen komen. Dit houdt echter wel in dat als je continu volle wimpers wilt hebben, je om de x-aantal weken naar eens schoonheidssalon toe moet om nieuwe wimperextensions te laten zetten. Als je het volume van je wimpers flink wilt vergroten kun je ook nog kiezen voor de wimperplukjes. Deze methode houdt in dat er meerdere nepwimpers in een keer geplakt worden, waardoor je hoeveelheid wimpers wel kan oplopen tot 200 per oog. 

Wimperextensions-salons.nl

Overweeg jij wimperextensions en ben je benieuwd waar je deze bij jou in de regio kunt laten zetten? Wimperextensions-salons.nl heeft voor jou alleen de allerbeste salons voor het laten plaatsen van nepwimpers al verzameld! Klik hier voor de website. Vergelijk schoonheidssalons, die gespecialiseerd zijn in wimperextensions, bij jou in de buurt op basis van kwaliteit, prijs en service en lees alle reviews van klanten die daar eerder langs zijn geweest. Zo weet jij dat je de wimperextensions laat zetten in een salon die garant staat voor kwaliteit! En voorkom dat je goedkope nepwimpers laat zetten met slechte wimperlijm die allergische reacties kunnen geven, zoals rode, jeukende of opgezwollen ogen. Kies dus altijd voor een wimperstyliste met een hoop ervaring en waar de producten uitvoerig zijn getest, om nare gevolgen van het laten zetten van wimperextensions te voorkomen. Wimperextensions-salons.nl heeft al deze salons verzameld zodat je gemakkelijk kunt vergelijken. Ben jij de volgende?