Home Fashion Trendy met een houten horloge voor dames

Trendy met een houten horloge voor dames

0
Trendy met een houten horloge voor dames

Het is een flinke opkomende trend het houten horloge voor dames. Deze trend is over komen waaien vanuit Amerika maar heeft sinds kort ook in Europa stevig voet aan wal. Logisch want het is een sympathiek een origineel product met als bijkomend voordeel dat het duurzaamheid uitstraalt. Net zoals het gewone horloge voor dames kent ook het houten horloge voor dames vele varianten zowel in kleur als modellen. Niet alleen verschillende houttinten maar ook hout wat bewerkt is en daardoor allerlei kleuren kan hebben waarbij de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Als je echt trendy wil zijn met een horloge dan is het de hoogste tijd om in dit blog meer te lezen over het houten horloge voor dames.

Voordelen van het houten horloge voor dames

Vele van jullie kennen het vast wel. Je draagt een metalen horloge en ziet vervolgens op je huid allerlei rode irritatieplekken of zelfs exceem. Het metaal van horloge wordt namelijk bewerkt met een stof die voor velen irriterend werkt op de huid. Met huiduitslag of exceem als gevolg. Velen dames dragen daardoor geen horloge terwijl ze het wel mooi zouden vinden om te dragen. Bij het houten horloge voor dames is dat anders. Van hout krijgt niemand huiduitslag of exceem en is daardoor voor iedereen geschikt om te dragen. Naast dat het niet irriteert is het houten horloge voor dames vele malen lichter dan het normale horloge van metaal. Ook een aspect wat maakt dat het fijner is om te dragen. Het houten horloge voor dames is duurzaam. De producenten dragen de bebossing op deze aarde vaak een warm hart toe. Vaak zie je dat ze een nieuwe boom planten bij ieder verkocht of geproduceerd horloge Ze geven daardoor meer aan de natuur terug dan dat ze eruit ontnemen. Daarnaast kan het houten horloge voor dames vaak op verzoek gegraveerd worden. Bij hout graveren is de tekst vele malen beter te lezen dan dat metaal gegraveerd wordt.

Van welk houtsoort wordt het houten horloge voor dames gemaakt?

UIteraard zijn er vele houtsoorten die gebruikt worden om het horloge van te produceren. De meest gebruikte is bamboe. Dit omdat het een houtsoort is wat makkelijk is om te bewerken. Het is daarnaast ook nog eens in vele varianten te verkrijgen. Van heel licht tot heel donker en alles wat daar tussenin zit. Bijkomend voordeel van bamboe is dat de bamboeboom na 5 jaar al geschikt is om mee te produceren. Hierdoor is er sneller bamboe beschikbaar dan dat er nodig is om mee te produceren.