Home Fashion Handtassen zijn onmisbaar tijdens jouw stapavond

Handtassen zijn onmisbaar tijdens jouw stapavond

0
Handtassen zijn onmisbaar tijdens jouw stapavond

Handtassen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ze zijn super handig voor meerdere situaties, maar vooral tijdens een avondje stappen! Welke handtas past het beste bij jou? En hoe combineer je handtassen het beste bij je outfit?

Uitgaan zonder handtas, wie doet het nog?

Als ik heel eerlijk ben kan ik me een avondje uit zonder tas niet meer voorstellen. Jaren werden mobieltjes alleen nog gebruikt in gevallen van nood en was het echt not done om de hele avond met je telefoon bezig te zijn. Je gaat tenslotte toch uit om een leuke avond t beleven met je vriendinnen en/of je geliefde? Of je gaat een avond uit om nieuwe mensen te ontmoeten, maar niet om de hele tijd je berichtjes te kijken op je telefoon. Daarvoor kun je ook thuis op de bank blijven. Tegenwoordig is een mobiel niet meer weg te denken van het algemene straatbeeld. Iedereen, maar echt íedereen loopt rond met een telefoon in zijn hand. Het is dus ook niet in te denken dat je je telefoon thuis laat als je en avond gaat stappen. Wat nou als je een belangrijk berichtje krijgt? En hoe bestel je tegenwoordig een taxi naar huis? Uber staat niet op je te wachten op het plein, daar moet je toch echt je app voor gebruiken.

 

Handtassen zijn praktisch en maken je outfit helemaal af!

Het is duidelijk dat je je telefoon niet thuis kunt laten als je een avond gaat stappen. Maar er zijn nog veel meer spullen die je moet meenemen. Spullen zoals je sleutels, portemonnee, make-up en noem maar op! Dit is natuurlijk voor iedere vrouw anders. Handtassen zijn perfect om al deze spullen veilig op te bergen. Vaak hebben handtassen verschillende vakjes waarin je je spullen georganiseerd kunt opbergen.  Een van de meest populaire handtassen om mee te nemen als je uitgaat is de envelop clutch. Het is een super elegant tasje en is precies groot genoeg om je spullen op te bergen. Ben je van plan om te gaan dansen? Kies dan voor een handtas me een schouderband zodat je de hele avond je handen vrij hebt en lekker los kunt gaan!

 

Handtassen: welke kun je het beste kiezen?

Bij elke outfit past een andere tas. Met handtassen kun je eindeloos combineren met verschillende maten, kleuren, printjes, stoffen en soorten.  Het is leuk om hier mee te spelen. Heb je bijvoorbeeld een zwart jurkje aan? Een felgekleurde handtas staat hier ontzettend goed bij! Kies bijvoorbeeld voor een knalroze, felgele of een gifgroene handtas als een opvallend accessoire dat je outfit compleet maakt. Er zijn ook veel handtassen te vinden in een opvallende print, zoals een tijger- of slangenprint. Heb je een outfit aan die al kleurrijk is? Dan is het beter om te kiezen voor een rustige, klassieke handtas in een neutrale kleur.

Het kiezen van een handtas is een leuke bezigheid. Als je weet wat je wil ben je in een piep klaar. Kom je er niet uit en twijfel je tussen verschillende soorten? Geen zorgen: een vrouw kan nooit genoeg handtassen hebben!