Home Fashion Hoe zilveren oorbellen je outfit af maken

Hoe zilveren oorbellen je outfit af maken

0
Hoe zilveren oorbellen je outfit af maken

Zilveren oorbellen zijn niet per se een trend, ze kunnen namelijk altijd! Al jarenlang. Natuurlijk bestaan er binnen zilveren oorbellen trends, zoals de grote ringen, of één ring in je oor met een bloem eraan, of de trend van het combineren van kleine knopjes in je oorlellen en oorschelp. In welke vorm dan ook, zilveren oorbellen zijn tijdloos én trendy!

Waarom zilveren oorbellen?

Nogmaals, twee woorden: tijdloos en trendy. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel mooi. Zilveren sierraden kunnen voor iedereen, want ze zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen. Of je gaat voor wat stoerdere en grovere knopjes, sierlijk lange oorbellen, of schattige kleine ringetjes. Zilveren oorbellen kan je elke dag dragen en wanneer je wat kleine oorbellen hebt, merk je vaak niet eens dat je ze in hebt. Let er hierbij wel op dat je ze uit doet met douchen en sporten en dergelijke, omdat vocht de kwaliteit van je mooie oorbellen niet ten goede komt.

Over zilver

Zilver is een eeuwenoud materiaal dat heel vroeger al werd gebruikt als versiering en betaalmiddel. Zilveren en gouden munten werden tot ver in de 20e eeuw gebruikt als betaalmiddel. Wist je dat er verschillende talen zijn waarin zilver nog steeds geld betekent? Vandaag de dag wordt er geen echt zilver meer gebruikt voor de betaalmunt die wij kennen. Zilver is een ideaal materiaal voor oorbellen, omdat het eenvoudig te bewerken is en dus buigbaar is. Het is een harder materiaal dan goud. Voor zilveren oorbellen wordt ook vaak sterlingzilver gebruikt. Dit is zilver met een legering waarbij het zilvergehalte erg hoog is. Zilver heeft de eigenschap dat het beschikt over een soort witte glans, waardoor de populariteit voor kettingen, armbanden, ringen en oorbellen erg groot is.

Zilver is dus een gewild materiaal voor sierraden en daarnaast ook nog eens betaalbaar. Voor welke gelegenheid je ook op zoek bent naar een finishing touch, mooie zilveren oorbellen zijn betaalbaar en toch chique. Tegenwoordig heb je ook nog eens de fijne bijkomstigheid dat niet alleen de juwelier barst van een aanbod zilveren sierraden, maar dat je ook online een skala aan mogelijkheden hebt. Het voordeel van zilveren oorbellen online kopen, is dat het zo’n klein product is dat je meestal niet aan (hoge) verzendkosten vast zit. En de flexibiliteit van vele webshops en postbedrijven zorgen er vandaag de dag voor dat je jouw zilveren oorbellen morgen nog in huis hebt!